G R O E N

DATUM

G R O E N ! Ik hou van elk deeltje van het woord. Het straalt rust, gezelligheid en alleen maar goede dingen uit. 

PLANTEN IN HUIS 

Te beginnen bij deze mooie toppers: planten! De natuur in huis halen geeft een levendige en frisse boost aan je interieur. Planten creëren gezelligheid, zuiveren de lucht en werken stress-verminderend. Ja hoor, het is echt waar! Probeer het maar eens! 

THAT JUNGLE OFFICE

Planten zorgen voor een goede mentale en fysieke gezondheid. Deze mogen dan ook niet ontbreken in een kantoorruimte. Talloze studies tonen aan dat planten een goed effect hebben op de creativiteit en productiviteit van je werknemers. Ook het stressniveau neemt af. De gezelligheid neemt toe en dat straalt ook af op de mensen die in de ruimte werken. Kortom: deze groene toppers zijn voor heel wat goed! 

NATUUR  

Een wandeling in de natuur: zonder twijfel één van mijn favoriete bezigheden. Waar ik enorm van hou is het moment dat ik rondom mij alleen nog natuur zie, of het nu op de top van een berg is met zicht op alle andere toppen, op een boot in het midden van de zee of in een bos. I love all of it! Dat het gezond voor je is, hoef ik je niet te vertellen. Je ademt verse lucht in, hoort de vogeltjes fluiten en je voelt je al snel herboren. 

GROENE LEVENSSTIJL 

Een gezonde levensstijl start met heel wat groene elementen. De laatste jaren ben ik hier meer en meer bewust mee bezig. Voor het milieu en voor mijn gezondheid. Neen, ik ben geen vegetariër, ook geen veganist, maar ik ben dat eigenlijk 75% van de tijd wel. Ik hou alleen niet van labels. Ik hou ervan om te experimenteren met dingen en zo te merken met welke voeding ik me goed en minder goed voel. 

En waar ik kan, draag ik mijn steentje bij! Maar af en toe een stukje vlees moet echt wel kunnen! 

MEER
BLOGS

F I T – L I F E

HEALTHY LIFESTYLE. Ik vermoed dat dit één van de hipste termen is van de laatste jaren. Voor mij is de definitie van deze term heel simpel: je goed in je

Lees meer »

G R O E N

G R O E N ! Ik hou van elk deeltje van het woord. Het straalt rust, gezelligheid en alleen maar goede dingen uit.  PLANTEN IN HUIS  Te beginnen bij

Lees meer »

O N D E R N E M E N

Na een opleiding Communicatiemanagement aan de AP Hogeschool in Antwerpen zette ik in 2016 de eerste stappen in de bedrijfswereld. Gedurende een jaar werkte ik als Communicatiemedewerker voor het shopping

Lees meer »