Let's create magic

Die droom die je achterna gaat? Ik help je graag om die te verwezenlijken. Ondernemen is niet alleen impulsieve beslissingen nemen en gewoon maar wat doen. Een duidelijke strategie helpt je om je onderneming in kaart te brengen, doelen te stellen en deze ook daadwerkelijk te verwezenlijken. En daar help ik je graag mee! 

Instagram ondersteuning

Wil je meer omzet halen uit je Instagram? Je volgers omzetten in betalende klanten? Die jij op hun beurt kan verder helpen met jouw expertise? Let’s do it together! 

Live 1-op-1 training

In een live 1-op-1 training leer ik je wat je kan optimaliseren op je eigen Instagram én vooral hoe je dit concreet aanpakt. We werken aan een strategie die bij je past en die jouw zaak concreet vooruit gaat helpen.

Content call

Elke dag opnieuw content verzinnen, is vermoeiend. Soms zie je het meer. Ik help je graag om jouw content voor de komende maand scherp te zetten en dit op een authentieke, strategische manier.

BYAB-traject

In het Build Your Authentic Business traject gaan we samen aan de slag met jouw business strategie. Zodat jij een heldere kijk krijgt op je zaak en elke dag doelgericht weet waar je mee bezig bent. Om zo consistent omzet te genereren en je zaak verder uit te bouwen. 

Gedurende drie maanden werken we intensief samen zodat jij effectief actie onderneemt en de strategie die we samen bepalen meteen gaat omzetten in de praktijk.

Starten doen we met een live-kick off waarna een wekelijkse call volgt met concrete opdrachten. Wil jij een succesvolle authentieke zaak uitbouwen? Dan is dit traject voor jou!

Download je gratis ebook

Levert jouw content plan je de nodige frustraties op? Blijf jij met losse flodders schieten op Instagram? In dit eBook help ik je in 5 stappen naar een strategisch content plan.

In 5 stappen naar een contentplan

Download hier je gratis ebook.