Don't just work in your business, work on your business.

Jouw weg naar een consistente branding & ijzersterke sociale media strategie

 

Hi! Ik ben Dorien en ik help authentieke ondernemers naar een consistente branding en ijzersterke Instagram-strategie. 

Jij als (startende) ondernemer wil groeien, nieuwe klanten aantrekken en meer sales genereren. Je wil je droom waarmaken. Maar tegelijkertijd vermijd je liever typische sales praatjes en wil je authentiek werken aan je zaak. 

Bij ondernemen komt veel kijken: een website, sociale media kanalen, een kantoorruimte, nieuwsbrieven, enz.. Je wil dat al deze aspecten hetzelfde verhaal vertellen. Jouw verhaal. En je wil elk aspect afzonderlijk zo strategisch mogelijk inzetten. 

Ik help je graag en heb verschillende trajecten uitgewerkt op maat van jou: de authentieke ondernemer. Van 1-op-1-coaching trajecten tot live workshops. 

Everything you are, say and do represents your brand

AANBOD

Sociale media

Kantoorinrichting

Plan je gratis intake gesprek in

Jouw bedrijf naar de next level tillen? Boek nu je gratis intake gesprek! 

KCOMPAS

#authentiekondernemen

Hé, jij daar! Welkom op mijn website! Mijn naam is Dorien, een ambitieuze ondernemer die jouw bedrijf naar de next-level tilt. Na een opleiding Communicatie heb ik me zes jaar verdiept in de wereld van marketing, communicatie, sociale media en event-organisatie. Daarnaast heb ik een grote passie voor interior design en ligt people management me nauw aan het hart. Na het lezen van ontelbare boeken en het volgen van tal van opleidingen ken ik de kneepjes van het vak. 

Met Kcompas mix ik mijn kennis van marketing, sociale media en people management en voorzie ik jou business van een flinke boost! Mijn doel is om jouw als bedrijf te laten groeien zodat je nieuwe, juiste klanten kan aantrekken en kan groeien als bedrijf.

Liefs, Dorien

Be your own guide.
Let others be an inspiration.

What people say

Het is heel fijn samenwerken met Dorien voor blog- en social media content. Ze is correct, creatief en respecteert deadlines.
Wanneer het met periodes bij mij te druk wordt, kan ik op Dorien rekenen om wat werk van mij over te nemen. Een duurzame samenwerking die nog heel lang mag blijven duren!
EVI DRIESEN - DE CONTENTFABRIEK

#contentcreatie

Dorien was de beste Side-Kick die we konden wensen voor de inrichting van onze kantoorruimte. Na een kennismakend gesprek wist ze heel goed welke richting we uit wilden gaan, doorgrondde ze onze waarden en bracht ze een prachtig evenwicht tussen de wensen van mijn partner en mezelf. Na het ontvangen van haar eerste moodboard werd het onmiddelijk duidelijk dat we de "carte blanche" kaart zouden uitreiken! En daar hebben we tot op heden nog geen seconde spijt van gehad. De duurzame materialen, het kleuradvies en de accessoires stralen helemaal Azorti uit! - over een brand identity gesproken 😉. Dorien, bedankt voor het fantastische werk dat je hier geleverd hebt.
Laetitia Speltdoorn -
AZORTI

#kantoorstyling

Als zaakvoerder kan ik niet alles in mijn eentje blijven doen. Daarom besteed ik mijn sociale media marketing uit aan Kcompas. Met haar uitgebreide kennis over advertenties laten we samen mijn bedrijf groeien.
Kristel Sieprath -
Yoga Station

#strategiebepaling

Gratis eBook: 5 hacks om Instagram strategisch in te zetten

Al mijn klanten haal ik uit Instagram. En dat kan jij ook! Wil je meer resultaten halen uit Instagram? In dit gratis eBook vind je 5 Instagram hacks zodat jij Instagram voor jouw onderneming efficiënt en toch strategisch kan inzetten.

* indicates required

CONTACT

Voeg je header hier toe