Hi, ik ben Dorien!

Ik ben Dorien, 28 zomers jong en altijd enthousiast! Een echte babbelaar dus dat vertaal ik maar al te graag in het neerschrijven van verhalen. 

In 2017 zette ik mijn eerste stappen in het ondernemerschap. De eerste jaren in bijberoep, tot ik in 2021 de stap zetten naar voltijds zelfstandige. And I loveeee it!

In een wereld die heel commercieel is, wil ik strategie & authenticiteit combineren

Met meer dan 6 jaar ervaring in marketing, communicatie, sociale media en events ken ik de kneepjes van het vak. Zo’n twee jaar geleden besloot ik de commerciële managementwereld achter mij te laten en mijn eigen zaak uit te bouwen. Een eigen onderneming? Yes! Platte commerce? Hell no!

In een wereld die heel commercieel is, wil ik strategie en authenticiteit combineren. Zodat jij jouw unieke verhaal kan vertellen en van daaruit strategische beslissingen kan gaan maken.

Een mix, that's what I love!

Geef mij maar een mix van cappuccino’s in een hippe koffiebar, hard werken, avontuurlijke tripjes, uitgaan met vrienden/familie, me-time op de yogamat en wegtrekken naar de pure, ongerepte natuur. Of om het wat concreter te maken: mijn hobbies zijn boksen en yoga, ik maak graag lange wandelingen, ben altijd te vinden voor een wijntje in goed gezelschap, hou van gezelligheid en ik zeg niet snel nee tegen een avondje stappen. 

 

Balance is the key

Ik hou niet van hokjes. Soms ben ik het ene, dan weer het andere. Zo streef ik een gezonde levensstijl na, maar zeg ik niet snel (of eigenlijk nooit) nee tegen een vers pak Belgische friet. Soms tut ik me volledig op, op andere momenten ga ik met een jogging en een warrig kapsel naar de supermarkt (ook al levert dat al eens ongemakkelijke ontmoetingen op). De ene dag ben ik actief en een snelheidstrein. Daarna weer lui. Soms heb ik het all figured out, dan moet ik even heroriënteren. Maar één ding probeer ik altijd: op zoek te gaan naar de perfecte balans voor mezelf. 

Het leven is balanceren, af en toe de balans verliezen, vallen, weer opstaan en opnieuw balanceren. Je eigen pad volgen, bepalen welke richting je uitgaat en altijd doen wat voor jou goed aanvoelt.

Dorien Van Rompaey

Dorien - marketing strateeg
De richting die je zoekt
Dorien