Hi, ik ben Dorien!

Ik ben Dorien, 27 zomers jong en altijd enthousiast. Een echte babbelaar, dus dat vertaal ik maar al te graag in het neerschrijven van verhalen: via Instagram en nu dus ook via deze website.

Ondernemen is al langer een deeltje van mezelf. In 2017 startte ik met een bijberoep en dat groeide intussen uit in een volledig zelfstandige zaak. En of ik er trots op ben. 

Work hard play hard

6 jaar geleden haalde ik mijn diploma Communicatie in Antwerpen en daarna ging ik aan de slag in de communicatie- en eventsector. Zo werkte ik gedurende 2,5 jaar als Event- en Promotie Manager bij Wijnegem Shopping – het leukste shopping center van België – waar ik ontzettend leuke projecten kon realiseren, veel content mocht maken en geweldige samenwerkingen heb mogen meemaken. De beslissing om full-on voor Kcompas te gaan, was dan ook geen makkelijke. Maar voor je dromen moet je gaan, toch? 

Favorite things

Geef mij maar een mix van cappuccino’s in een hippe koffiebar, hard werken, avontuurlijke tripjes, uitgaan met vrienden/familie, me-time op de yogamat en wegtrekken naar de pure, ongerepte natuur. Of om het wat concreter te maken: mijn hobbies zijn boksen en yoga (I know, beste combo), ik maak graag lange wandelingen, ik ben altijd te vinden voor een wijntje in goed gezelschap, mijn stekje inrichten en herinrichten staat wekelijks op de planning, ik ben tegenwoordig meer en meer een fanatieke sporter en gezondheidsfreak en ik zeg niet snel nee tegen een avondje stappen. 

 

Balance is the key

Ik hou niet van hokjes. Soms ben ik het ene, dan weer het andere. Zo streef ik een gezonde levensstijl na, maar zeg ik niet snel (of eigenlijk nooit) nee tegen een vers pak Belgische friet. Soms tut ik me volledig op, op andere momenten ga ik met een jogging en een warrig kapsel naar de supermarkt (ook al levert dat al eens ongemakkelijke ontmoetingen op). De ene dag ben ik actief en een snelheidstrein. Daarna weer lui. Soms heb ik het all figured out, dan moet ik even heroriënteren. Maar één ding probeer ik altijd: op zoek te gaan naar de perfecte balans voor mezelf. 

Het leven is balanceren, af en toe de balans verliezen, vallen, weer opstaan en opnieuw balanceren. Je eigen pad volgen, bepalen welke richting je uitgaat en altijd doen wat voor jou goed aanvoelt.

Dorien Van Rompaey

IMG_4124
Schermafbeelding 2021-05-20 om 12.44.37
Schermafbeelding 2021-05-20 om 12.42.20